Вітаю Вас на сторінках мого блогу. Сподіваюсь, Ви знайдете щось цікаве та корисне для себе!

четвер, 22 січня 2015 р.

День Соборності України

День Соборності України
     Ідея єдності й соборності батьківських земель, так само, як ідеї незалежності й державного суверенітету, дієвої та ефективної влади є головним змістом державницької ідеології нашого народу. Це свято нагадує нам, підростаючому поколінню, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ!  Україна...

     Її майбутнє в руках молоді. Від нас залежить, якою буде наша держава! А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, здоровою,  щасливою.
 
    У день свята – Дня Соборності та Свободи України - в нашій школі пройшли різноманітні цікаві заходи.
     Протягом дня працювали медіа-група учнів 8-11-х класів, які підготували відеопрезентації «Україна – велика держава». У шкільній бібліотеці розгорнуто тематичну виставку літератури. У класних колективах пройшов конкурс-захист костюмів.

 Учні, дійсно, одягнені були незвично: у джинсах, але й в українській сорочці. Усе це символізувало сучасність, креативність молодої людини, яка цінує традиції народу.
 
     На Єдиній виховній годині, яку провели усі класні керівники, учні брали участь у диспутах, вміло вели дискусії, переглядали електронні презентації, тематичні відеофільми, читали уривки із творів класиків української літератури, які писали про єдність, могутність, силу та красу рідної землі.

     Цікавою та змістовною була патріотично-розважальна гра «Я люблю Україну!». Учні показали свої знання та уміння, а вболівальники та гості відчули атмосферу творчості, взаєморозуміння, любові до рідної землі та її працьовитого народу, яка панувала під час проведення гри.

      День соборності у нашій школі – яскраве свідчення розвитку креативності школярів у контексті національно – патріотичного виховання. А сучасна молодь – це наше майбутнє. Хай же майбутнє буде щасливим!

Немає коментарів:

Дописати коментар